Despre cabinele de dus din sticla securizata

iunie 20, 2023

Deseori se întamplă să întâmpinăm probleme în găsirea modelului de cabină de duș potrivit nevoilor noastre, chiar dacă magazinele de specialitate dispun de game extrem de variate de obiecte sanitare moderne.

Majoritatea cabinelor de duș disponibile în comerț sunt fie semirotunde, fie de formă patrată sau dreptunghiulară. Sortimentul este diferit doar din punct de vedere al dimensiunilor, calității, accesoriilor și, bineințeles, al prețului. Cum este firesc, cele mai frumoase, mai accesorizate și mai rezistente modele sunt și cele mai scumpe.

Nu știm cum se face, dar de cele mai multe ori exact aceste modele se întamplă sa fie și cele mai potrivite variante gustului.  Dar ce facem dacă dimensiunile băii noastre nu ne permite procurarea acestora?

Asemănarea dintre dușurile turcești și cabinele de duș executate de către Glassprotect

Compania GlassProtect vă propune cabinele din sticlă securizată elaborate la comandă, ce se încadrează perfect în spațiul dușului. Ele foarte mult se aseamănă la construcție cu dușurile turcești, adică a celor fără cădiță, cu scurgere direct în pardoseală. Spre deosebire de cabinele de duș turcești construite din zidarie clasică, cele din sticlă permit pătrunderea luminii.

Cabinele de duş, având în general pereţii executaţi din sticlă securizată, pot fi clasificate în 3 categorii:

Cabinele propuse de GlassProtect se execută la comandă, din sticlă securizată clară de 8 sau 10 mm. La cerinţele beneficiarului, la execuţia cabinei de duş, se poate folosi pe sticlă modele de dungi sablate, tratate anticalcar. Furnitura folosită este din inox de cea mai înalta calitate.

Pentru a efectua un calcul estimativ a cabinei Dvs. de duș vă rugăm să alegeți modelul dorit și să ne expediați dimensiunile conform exemplului de mai jos:

  1. Înălțimea Cabinei de Duș
  2. Lățimea peretelui Lateral
  3. Lățimea părții de Intrare

NOTĂ: Prețul REAL poate fi diferit decât cel ESTIMATIV, în dependență de mărimile luate la fața locului de către inginerul nostru.

Alte articole