Cabine de Duș ieftine – o soluție sau o povară?

iunie 20, 2023

Cabine de duș la comandă vs Cabine de duș ieftine.

Aveam de gând să scrim acest articol de mult timp, dar am ezitat pe motiv să nu supărăm pe cineva. Însă cu fiecare zi ce trece, problema acestor cabine de duș ieftine, din comerț, devine tot mai întâlnită. Am întâlnit aceste cabine și în hotele, pensiuni, clinici private dar multă lume le are chiar acasă.

Aceste Cabine de Duș, ieftine, ce se găsesc în orice magazin de sanitarie sau materiale de construcție. Au un preț mic, sunt drăguțe și foarte ușor de instalat. Sunt și mai simple, mai sofisticate, cu radio, telefon, hidromasaj etc…

Până aici totul pare perfect, vorba ceea “ieftin, bun și mult chilă…“.

Dar Cabina de Duș este o investiție pe termen lung… Și ce faci atunci când rulmenții din cauciuc se uzează și ușile nu se mai închid așa cum trebuie și apa se scurge pe jos?

Da! Hotărăști să schimbi rulmenții și gata, problema s-a rezolvat!

După ce ai parcurs toată piața și magazinele, în sfârșit ai găsit piesele de schimb… Bucuros le-ai schimbat, dar Ghinion… Piesele parcă s-ar potrivi dar ușile oricum nu funcționează așa cum ar trebui.

Pe lângă toate astea îți dai seama ca marginea cădiței care la început era atât de elegantă, începe a se coji de pe profilul de aluminiu. Într-un final, rămâi cu marginea cădiței roasă și pătată de calcar, ce nu se mai curăță. Deci, vizual arată oribil.

O altă situație ar fi să se spargă o latură de sticlă.

Te gândești: “hai că o schimb”. Însă după ce ai întrebat la toții producătorii despre această piesă, înțelegi că această bucată sticlă la comandă, costă cât o cabină întreagă.

Deci, ce-ți mai rămâne de făcut? Ori cărpești cabina, ori îți cumperi alta nouă. Însă ai grijă să nu mai treci prin situații similare.

Dacă socoți cheltuielilie la cumpărare + reparație, te costă cât o cabină făcută la comandă, care are o perioadă de exploatare cel puțin triplă decât cabinele din Comerț.

Ce-ar fi dacă alegi din start o cabină de Duș la comandă?

Din start vei plăti mai scump, în schimb vei câștiga :

Garanție de la producătorul de cabine de duș, în cazul defectelor de fabricare a feroneriei, acesta le v-a schimba gratuit pe perioada garantată;

Dacă garanția expiră, feroneria se vinde la bucată la orice producător al articolelor din sticlă călită, deci o vei putea schimba oricând;

Feroneria nu-și pierde din luciu și e ușor de curățat;

Sticlă standart internațional 8mm, în timp nu se va încovoi;

În caz de spargere, sticla călită nu provoacă răni și e posibil de comandat la orice producător de cabine, iar grosimea și nuanța, sigur va coincide.

Nu mai ai nevoie de cădiță, ai posibilitatea să o faci din teracotă, după propriul gust și mărime, iar perioada de exploatare este de 5 ori mai mare decât cădița din comerț.

Cel mai important – vei avea suport și ghidare de la cel ce ți-a propus cabina.

Deci, tu ce decizie iei? Alegi o cabină de duș personalizată, elegantă cu aromă de Lux, ori alegi una obișnuită cu dureri de cap în calitate de Bonus.

Alte articole