Cabina de duș în colț Slide / Glisantă

standart slide

Tip cabină:    Cabina de duș Slide / Glisantă
Denumire:     Aqua Magic Standart Slide
Tip sticlă:      8 mm, securizată 
Culoare:        Transparent, Matelux, Gravat
Feronerie:     Inox satinat sau lucios 
Anticalcar:    Tratament opțional  
Garanție:      2 ani  
Dimensiuni:  la dorință
Disponibil:    la COMANDĂ
Livrare:        25 zile, pînă în casă (livrarea în exteriorul or. Chișinău se efectuează contra cost)
Montaj:        montaj specializat inclus
Informații și comenzi:  +373-68-008-115

 

 

 


Descriere – Cabina de duş Slide / Glisantă este soluția ideală pentru baia ta

Cabina de duş Slide se integrează perfect în baia unde spațiul este limitat. Avantajul ei este ușa glisantă care permite accesul în cabina de duș chiar dacă în preajmă ai un lavoar, dulapior sau mașina de spălat.

Astfel câștigăm în spațiu fie pentru cabina de duș, fie pentru alte lucruri ce se afla în exteriorul cabinei.

Cabina de duș Slide are partea din față din 2 pereți din sticlă, unul dintre care întocmește funcția de ușa, iar celălalt fixat. Partea laterală este un perete din sticlă fixat ce poate fi din aceeași sticlă ca și partea din față ori din sticlă sablată, în dependeță de design și dorință.

Cabina de duș Slide se efectuează din sticlă securizată prin călire, grosime de 8mm. Nuanța sticlei o alege fiecare după preferință. Montarea sticlei de perete și pardoseală, are loc prin intermediul conectorilor din inox și a profilului micuț din aluminiu. Sticlele din partea din față se prind pe bara de suport a rulmenților astfel încât să ofere posibilitatea unei funcționalități de lungă durată.

Mânerul pentru cabina de duș Slide poate fi ales între Scoică, Buton sau Mâner Vertical pentru a nu împiedica glisarea ușii.

Alege cabina de duş Slide din punct de vedere estetic, funcțional și longevitate. În plus va atrage privirea de fiecare dată când veți păși în spațiul băii.