Balustrade sticlă cu montanți inox

balustrada sticla montanti inox

Balustradele de sticlă cu montanți inox sunt soluția ideală atât pentru zonele comerciale cât și pentru balcoanele locuințelor private.

Balustrade de sticlă cu montanții de inox, sunt soluția ideală atât pentru zonele comerciale cât și pentru balcoanele locuințelor private. Datorită stâlpilor de susținere, balustrada va avea un plus de siguranță și va face fața traficului intens. Montanții de inox pot fi selectați conform designului și pot fi vopsiți in oricare culoare din paletarul RAL.

 Solicită OFERTA

Sortimentul de balustrade sticlă cu montanți de inox este destul de larg datorită varietății culorilor sticlei. Putem opta pentru nuanța clară pentru rafinament sau bronze pentru a completa designul. Dacă vei dori ca exetriorul casei tale să iasă în evidență atunci poți opta pentru sticla color, în alb, galben sau chiar roz.

Când vorbim de siguranță, atunci suntem ferm convinși că sistemul de balustrade sticlă cu montanți de inox este alegerea perfectă. Combinat cu sticlă laminată și securizată, poți fi sigur că în momentul spargerii, sticla va ramâne pe loc fără să cadă și să accidenteze persoanele din jur.

Solicită informații suplimentare, te asigurăm că specialiștii noștri îți vor răspunde la toate întrebările: +373 68 008 115 

Dacă ești adept al minimalismului atunci îți propunem să alegi balustrada de sticlă securizată cu fixare liniară sau balustrada de sticlă cu fixare punctată.

În plus avem prețuri preferențiale pentru Dezvoltatori. Solicită OFERTA pentru Dezvoltatori


Specificații tehnice pentru Balustrade sticlă cu montanți inox

Tip fixare:Cu montanți de inox
Tip sticlă:Securizată sau laminată
Grosime:10mm/12mm/16mm/18mm/20mm
Nuanță sticlă:Transparentă, Mat, Bronze, Gray, Color
Conectori:Inox satinat sau lucios
Profil superior:Inox satinat sau lucios
Dimensiuni: Personalizate
Disponibil:La COMANDĂ
Livrare:Chișinău – Gratuit; exterior – contra-cost
Termen: 30-40 zile lucrătoare sau în dependență de proiect
Montaj:Montaj specializat inclus
Garanție:24 luni

Portofoliu de lucrări