Balustrada sticla cu montanți aluminiu

Balustrada sticlă montanti aluminiu 2

Balustrada sticla cu montanți de aluminiu este articolul focus începând cu 2020.

Punem accent pe produsele și serviciile ce vor satisface nevoile și așteptările părților interesate de noua noastră gamă. Articolul strategic este balustrada sticla cu montanți de aluminiu, special creat pentru blocurile cu multe etaje. Sisteme de balustrade prefabricate, au fost supuse testării în conformitate cu UNI 10806:1999 și UNI:10807:1999.

Toate produsele beneficiază de montaje profesionale, executate de echipe specializate pentru fiecare tip de lucrare. Deseori, chiar fondatorul Glass Protect merge pe șantier, pentru a urmări procesul de montaj. Astfel calitatea montării oferită de Glass Protect este 100% calitativă. 

 

Pentru Dezvoltatori am pregătit oferte foarte atractive, contactează-ne pentru a beneficia de cele mai bune prețuri!

Contact: +373 68 008 115 

Propunem balustradele care se vor încadra în oricare design exterior și care vor da un plus de eleganță și culoare oricărui proiect. Profilele din aluminiu pot fi alese în nuanțele natural, bronze, negru, etc. Ceea ce ține de nuanțele sticlelor avem posibilitatea să alegem din sortimentul foarte larg de culori.

Obiectivul nostru este să oferim partenerilor cel mai bun produs la un preț competitiv cu serviciile calitative de montaj.


Specificații tehnice pentru Balustrada sticla cu montanți aluminiu
Tip fixare:Cu montanți de aluminiu
Tip sticlă:Securizată sau laminată
Grosime:5+5mm / 10mm
Nuanță sticlă:Clară, Matelux, Bronze, Gray, Color
Conectori:Inox satinat sau lucios
Profil superior:Aluminiu lucios sau bronze
Dimensiuni: Personalizate
Disponibil:La COMANDĂ
Livrare:Chișinău – Gratuit; exterior – contra-cost
Termen: 30-40 zile lucrătoare sau în dependență de proiect
Montaj:Montaj specializat inclus
Garanție:24 luni

Un produs la fel de solicitat în construcția blocurilor cu multe etaje, precum și a centrelor comerciale sunt Balustradele de sticlă cu fixare liniară și profil superior mână curentă. La acest sistem de balustrade folosim sticla laminată 8.8 sau 10.10